
Pasta al Limone
Glad i carbonara? Da bør du prøve pasta al limone! En frisk og syrlig pastarett du enkelt lager på under 20 minutter.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Pasta al Limone
20 minKok pasta i rikelig med godt saltet vann. La den koke til den er nesten ferdig. Den skal koke ferdig i sitronsausen.
Bland sammen kremfløte og ReaLemon sitronsaft i en liten kjele og pisk til den begynner å småkoke. Reduser varmen til lav. Visp inn 1 ss smør av gangen til du har en kremet saus. Sett til side.
Rett før pastaen er ferdigkokt, ta ut 3 dl av kokevannet. Tilsett halvparten av denne væsken inn i sitronsausen og sett sausen tilbake på middels varme.
Bruk klyper for å overføre pastaen til sitronsausen. Tilsett pasta og parmesanost og rør raskt rundt med klypene til osten er smeltet og sausen er kremet – dette tar ca. 3 minutter. Blir sausen for tykk, kan du tilsette mer av kokevannet. Smak til med salt og pepper, og topp med finhakket persille.

Pasta al Limone
Næringsinnhold pr 100 gram
373 kcalProdukter i oppskriften

ReaLemon
Frisk og god sitronsaft av høy kvalitet. Perfekt til sjømat, kjøtt, marinader, drinker, salater og desserter.