Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med ReaLemon
SPOON Sitronfromasj2 web
Middels Dessert
40 minutter

Sitronfromasj

Sitronformasj er en klassisk sommerdessert de fleste kjenner til fra barndommen.

4 (3 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Sitronfromasj

40 min

Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 10 minutter.

Bland sammen sukker og vaniljesukker.

Tilsett egg til du har en luftig eggedosis.

Pisk kremfløten til luftig krem.

Kok opp vann og ReaLemon sitronsaft.

Klem ut vannet av gelatinplatene og rør inn i sitronvannet.

Kjøl ned sitronvannet til ca. 37 grader, og tilsett eggedosisen i en tynn stråle.

Bland godt, men forsiktig sammen med en slikkepott.

Vend til slutt forsiktig inn den piskede fløten.

Ha over i porsjonsformer eller i en stor bolle. Sett kaldt i minst 3 timer og topp med litt frisk sitronmelisse.

SPOON Sitronfromasj web

En forfriskende sommerdessert.

Næringsinnhold pr 100 gram

250,2 kcal
Proteiner 8 gram 17 %
Fett 12,5 gram 26,6 %
Karbohydrater 26,4 gram 56,1 %
Fiber 0 gram 0 %
Salt 0,1 gram 0,3 %

Produkter i oppskriften

Rea Lemon sitronjuice

ReaLemon sitronjuice

Mer fra ReaLemon