
Middels
Dessert
40 minutter
Sitronfromasj
Sitronformasj er en klassisk sommerdessert de fleste kjenner til fra barndommen.
4
(3 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Sitronfromasj
40 minLegg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 10 minutter.
Bland sammen sukker og vaniljesukker.
Tilsett egg til du har en luftig eggedosis.
Pisk kremfløten til luftig krem.
Kok opp vann og ReaLemon sitronsaft.
Klem ut vannet av gelatinplatene og rør inn i sitronvannet.
Kjøl ned sitronvannet til ca. 37 grader, og tilsett eggedosisen i en tynn stråle.
Bland godt, men forsiktig sammen med en slikkepott.
Vend til slutt forsiktig inn den piskede fløten.
Ha over i porsjonsformer eller i en stor bolle. Sett kaldt i minst 3 timer og topp med litt frisk sitronmelisse.

En forfriskende sommerdessert.
Næringsinnhold pr 100 gram
250,2 kcal
Proteiner
8 gram
17 %
Fett
12,5 gram
26,6 %
Karbohydrater
26,4 gram
56,1 %
Fiber
0 gram
0 %
Salt
0,1 gram
0,3 %
Produkter i oppskriften
