
Middag / Lunsj
Ekte italiensk Caprese
Oppskrift
Det er ikke uten grunn at Caprese kalles Italias nasjonalsalat. Slik lager du sommerens beste salat akkurat slik italienerne selv lager den.
Tid
Antall porsjoner
Dette trenger du
Caprese
- 1 Fersk mozzarella
- 3 Plommetomater (eller annen moden, fast tomat)
- Monini Limone extra virgin olivenolje
- Frisk basilikum
- Salt og pepper
- 2 Fersk mozzarella
- 6 Plommetomater (eller annen moden, fast tomat)
- Monini Limone extra virgin olivenolje
- Frisk basilikum
- Salt og pepper
- 3 Fersk mozzarella
- 9 Plommetomater (eller annen moden, fast tomat)
- Monini Limone extra virgin olivenolje
- Frisk basilikum
- Salt og pepper
- 4 Fersk mozzarella
- 12 Plommetomater (eller annen moden, fast tomat)
- Monini Limone extra virgin olivenolje
- Frisk basilikum
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Del mozzarella og tomater i skiver og legg på et fat.
- Drypp over Monini Limone Extra Virgin olivenolje og topp med frisk basilikum, salt og nykvernet pepper.

Italiensk Caprese med Monini Limone Extra Virgin olivenolje