I samarbeid med

Ekte italiensk Caprese
Middag / Lunsj

Ekte italiensk Caprese

Oppskrift

Det er ikke uten grunn at Caprese kalles Italias nasjonalsalat. Slik lager du sommerens beste salat akkurat slik italienerne selv lager den.

Tid


ca 10 minutter

Antall porsjoner


Dette trenger du


Caprese

  • 1 Fersk mozzarella
  • 3 Plommetomater (eller annen moden, fast tomat)
  • Monini Limone extra virgin olivenolje
  • Frisk basilikum
  • Salt og pepper
  • 2 Fersk mozzarella
  • 6 Plommetomater (eller annen moden, fast tomat)
  • Monini Limone extra virgin olivenolje
  • Frisk basilikum
  • Salt og pepper
  • 3 Fersk mozzarella
  • 9 Plommetomater (eller annen moden, fast tomat)
  • Monini Limone extra virgin olivenolje
  • Frisk basilikum
  • Salt og pepper
  • 4 Fersk mozzarella
  • 12 Plommetomater (eller annen moden, fast tomat)
  • Monini Limone extra virgin olivenolje
  • Frisk basilikum
  • Salt og pepper

Slik gjør du


  1. Del mozzarella og tomater i skiver og legg på et fat.
  2. Drypp over Monini Limone Extra Virgin olivenolje og topp med frisk basilikum, salt og nykvernet pepper.
Italiensk Caprese med Monini Limone Extra Virgin olivenolje

Italiensk Caprese med Monini Limone Extra Virgin olivenolje