I samarbeid med

Grillede nektariner med balsamico og rosmarin
Dessert / Bakst

Grillede nektariner med balsamico og rosmarin

Oppskrift

Nektariner er sommerfrukten som blir enda bedre på grillen. Sammen med Il Torrione Crema con aceto Balsamico og litt rosmarin blir det en herlig og krydret dessert.

Tid


15 minutter

Antall porsjoner


Dette trenger du


Grillede nektariner

  • 2 nektariner
  • olivenolje
  • Il Torrione Crema con aceto Balsamico
  • frisk rosmarin
  • 4 nektariner
  • olivenolje
  • Il Torrione Crema con aceto Balsamico
  • frisk rosmarin
  • 6 nektariner
  • olivenolje
  • Il Torrione Crema con aceto Balsamico
  • frisk rosmarin
  • 8 nektariner
  • olivenolje
  • Il Torrione Crema con aceto Balsamico
  • frisk rosmarin

Slik gjør du


  1. Del nektarinene i to og fjern steinene. Pensle de med olivenolje og grill nektarinene raskt på grillen med snittflaten ned.
  2. Dryss over Crema con aceto Balsamico ved servering. Pynt med frisk rosmarin eller andre passende urter. Vel bekomme!
Grillede nektariner med Crema con aceto Balsamico

Grillede nektariner med Crema con aceto Balsamico