I samarbeid med

Grillet hamburger med BBQ-saus
Middag / Lunsj

Grillet hamburger med BBQ-saus

Oppskrift

Med en god BBQ-saus blir hamburgeren både mer smakfull og enda saftigere.

Tid


20 minutter

Antall porsjoner


Dette trenger du


Grillet hamburger

  • 2 hamburgere á 150 g
  • 0,5 dl Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
  • 2 skiver cheddarost
  • 2 hamburgerbrød
  • Salt og pepper
  • 4 hamburgere á 150 g
  • 1 dl Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
  • 4 skiver cheddarost
  • 4 hamburgerbrød
  • Salt og pepper
  • hamburgere á 150 g
  • Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
  • cheddarost
  • hamburgerbrød
  • Salt og pepper
  • 8 hamburgere á 150 g
  • 2 dl Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
  • 8 skiver cheddarost
  • 8 hamburgerbrød
  • Salt og pepper

Tilbehør

  • Salat
  • Tomater
  • Rødløk
  • Salat
  • Tomater
  • Rødløk
  • Salat
  • Tomater
  • Rødløk
  • Salat
  • Tomater
  • Rødløk

Slik gjør du


  1. Forvarm grillen.
  2. Stek hamburgerne gylne på begge sider på direkte varme, og flytt dem over på indirekte varme i ca. 10 minutter eller til kjernetemperaturen er 58 grader.
  3. Pensle hamburgerne på begge sider med Sweet Baby Ray's BBQ Sauce mot slutten av steketiden.
  4. Legg på ost rett før servering dersom du ønsker det.
  5. Server hamburgerne med frisk salat, tomatskiver, rødløk. Topp gjerne med mer Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce.