Enkelt
Burger
Fisk
20 minutter
Fiskeburger med BBQ-saus og coleslaw
Når du har lyst på noe skikkelig godt er burger et godt alternativ. Lag den med grov fiskeburger, crispy grønnsaker og en god BBQ-saus. Enkelt, raskt og smakfullt!
2,7
(39 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Fiskeburger
20 minForvarm stekeovnen til 180 °C, over- og undervarme.
Varm opp litt olivenolje i en stekepanne på middels varme. Stek fiskeburgerne ca. 3 minutter på hver side til de er gjennomvarme. Legg inn burgerbrød på en rist i ovnen de siste 2 minuttene.
Server fiskeburgerne i burgerbrød med frisk salat, coleslaw, syltet rødløk og Sweet Baby Ray’s Original saus.
Næringsinnhold pr 100 gram
204 kcal
Proteiner
11,3 gram
26,4 %
Fett
7,7 gram
18 %
Karbohydrater
22 gram
51,3 %
Fiber
0,8 gram
1,8 %
Salt
1,1 gram
2,5 %
Produkter i oppskriften
Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
Den berømte ekte amerikanske BBQ sausen som gir den riktige grillsmaken. Passer til det meste som f.eks. glaze, hamburgerdressing og ikke minst som kald BBQ saus.