
Middels
Dessert
45 minutter
Myk karamellfudge med havsalt
Søtt og salt møtes til en herlig kombinasjon i disse myke karalmellfudgene.
3,2
(46 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Myk karamellfudge
45 minSmelt smøret i en kjele. Hell i Tørsleffs kondensert melk, brunt sukker og sirup.
La blandingen koke opp og la den småkoke i ca. 15 minutter, mens du hele tiden rører i blandingen.
Ta kjelen av platen og tilsett finhakket hvit sjokolade. Ønsker du salt karamell så kan du ha i litt maldonsalt. La sjokoladen smelte og rør i blandingen til den er jevn.
Hell fudgen over i en form. Avkjøl og del i biter ved servering.
Næringsinnhold pr 100 gram
425,4 kcal
Proteiner
5,7 gram
6,7 %
Fett
20,9 gram
24,6 %
Karbohydrater
54,8 gram
64,6 %
Fiber
2,7 gram
3,2 %
Salt
0,7 gram
0,8 %
Produkter i oppskriften

Tørsleffs Søtet Kondensert Melk
Tørsleffs Søtet Kondensert Melk forbedrer saftighet og sprøhet i bakverk som karamellpudding, fudge, iskrem, kaffedrikker og søte desserter, og er ideell for å berike smak og tekstur.