Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Tørsleffs
myk karamellfudge med havsalt
Middels Dessert
45 minutter

Myk karamellfudge med havsalt

Søtt og salt møtes til en herlig kombinasjon i disse myke karalmellfudgene.

4,5 (8 vurderinger)

Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

Myk karamellfudge

45 min

Smelt smøret i en kjele. Hell i Tørsleffs kondensert melk, brunt sukker og sirup.

La blandingen koke opp og la den småkoke i ca. 15 minutter, mens du hele tiden rører i blandingen.

Ta kjelen av platen og tilsett finhakket hvit sjokolade. Ønsker du salt karamell så kan du ha i litt maldonsalt. La sjokoladen smelte og rør i blandingen til den er jevn.

Hell fudgen over i en form. Avkjøl og del i biter ved servering.

Næringsinnhold pr 100 gram

425,4 kcal
Proteiner 5,7 gram 6,7 %
Fett 20,9 gram 24,6 %
Karbohydrater 54,8 gram 64,6 %
Fiber 2,7 gram 3,2 %
Salt 0,7 gram 0,8 %

Produkter i oppskriften

Tørsleffs Søtet kondensert melk

Tørsleffs Søtet Kondensert Melk

Tørsleffs kondensert melk er 50% redusert melk tilsatt sukker og er en viktig ingrediens i mange bakverk, og velegnet til karamelpudding, is osv. Gjærbakst laget med kondensert melk holder seg lenger ”saftig” , småkakene holder seg mer sprø, og smultringene blir mindre fete.

Mer fra Tørsleffs