
Myk karamellfudge med havsalt
Søtt og salt møtes til en herlig kombinasjon i disse myke karalmellfudgene.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Myk karamellfudge
45 minSmelt smøret i en kjele. Hell i Tørsleffs kondensert melk, brunt sukker og sirup.
La blandingen koke opp og la den småkoke i ca. 15 minutter, mens du hele tiden rører i blandingen.
Ta kjelen av platen og tilsett finhakket hvit sjokolade. Ønsker du salt karamell så kan du ha i litt maldonsalt. La sjokoladen smelte og rør i blandingen til den er jevn.
Hell fudgen over i en form. Avkjøl og del i biter ved servering.
Næringsinnhold pr 100 gram
425,4 kcalProdukter i oppskriften

Tørsleffs Søtet Kondensert Melk
Tørsleffs kondensert melk er 50% redusert melk tilsatt sukker og er en viktig ingrediens i mange bakverk, og velegnet til karamelpudding, is osv. Gjærbakst laget med kondensert melk holder seg lenger ”saftig” , småkakene holder seg mer sprø, og smultringene blir mindre fete.