
Helstekt indrefilet av svin
Helstekt indrefilet er enklere enn du tror. Saftig kjøtt med masse smak, perfekt som en ekstra god hverdagsmiddag eller til spesielle anledninger.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Indrefilet av svin
45 minHvis du bruker stekepanne, varm opp ovnen til 180 grader.
Gni inn indrefileten med litt olje.
Varm opp en stekepanne eller grill på høy varme. Brun indrefileten raskt på alle sider.
Pensle med Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce og legg i ovnen eller på indirekte varme på grillen i 20–25 min til kjernetemperatur er 65°C.
Pensle indrefileten flere ganger underveis med Sweet Baby Ray's BBQ Sauce.
La indrefileten hvile minst 5-10 minutter etter steking før du deler den i skiver.
Server med ønsket tilbehør og nyt!
Næringsinnhold pr 100 gram
151,3 kcalProdukter i oppskriften

Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
Den berømte ekte amerikanske BBQ sausen som gir den riktige grillsmaken. Passer til det meste som f.eks. glaze, hamburgerdressing og ikke minst som kald BBQ saus.