I samarbeid med Heinz
grillet biff med chimichurri og heinz ketchup

Flest voksne foretrekker smaken av Heinz ketchup

Bruker du ketchup minst en gang i uken? Da er du ikke alene! Nordmenn elsker ketchup, og nå vet vi også hvilken ketchup folket synes smaker aller best!

Det er ingen tvil om at nordmenn er glad i ketchup. En fersk undersøkelse utført av Perceptor i november 2022 viser at 1 av 3 nordmenn bruker ketchup hver eneste uke, spesielt som tilbehør til klassikerne pølser, pommes frites og hamburger.

Flest voksne foretrekker smaken av Heinz ketchup

Når ketchup er en så etablert følgesvenn til maten, er det kanskje ikke så rart at det er smaken som teller aller mest når vi velger hvilken ketchup vi tar med oss i handlekurven. De fleste betaler gjerne litt mer for å få med seg den beste smaken hjem.

Og selv om Heinz kanskje ikke er den ketchupen folk flest har vokst opp med, eller barnas førstevalg til bursdagspølsa, så er det voksne folket ikke i tvil: Heinz ketchup har den beste smaken.

hjemmelagde fries med ketchup

Ekte smak siden 1876

Helt siden 1876 har Heinz perfeksjonert den autentiske smaken, med ketchup laget på solmodne, faste, kjøttfulle og smaksrike Heinz-tomater, dyrket på utvalgte plantasjer. Perfekt balansert mellom søt og syrlig, og med litt mer smak fra tomater og krydder. Da er det kanskje ikke så overraskende at Heinz har vunnet hjertene til matentusiaster både i Norge og resten av verden. Ketchupen er i tillegg uten konserveringsmidler og andre tilsetningsstoffer, og finnes også i en variant uten tilsatt sukker.

Aller mest bruker vi ketchup som tilbehør til mat, men visste du at du også kan bruke ketchup for å heve smaken på sauser og grillmat? Her får du 4 gode oppskrifter du kan bruke neste gang du skal nyte god mat!

Tekst Spoon Agency
Foto Spoon Agency
Publisert 19.05.2023
Oppdatert 28.06.2023

Mer fra Heinz