Slik lager du pulled pork på grillen
Pulled pork kan gjerne lages i stekeovn, men det smaker ekstra godt på grillen! Her er triksene som gjør at du lykkes.
Alt du trenger et stykke svinenakke, en rub, BBQ-saus, en grill og gjerne et termometer.
Du kan enten lage din egen rub, eller kjøpe ferdig. Dette gir du inn i kjøttet før du legger det på grillen. For best resultat skal svinenakken grilles over indirekte varme i 5-6 timer, til den har en kjernetemperatur på 94 grader. Hvis du har et grilltermometer er det enklere å følge med på temperaturen underveis.
Se mer av fremgangsmåten her:
Oppskrifter med pulled pork
Når kjøttet er ferdig, pakker du det inn i aluminiumsfolie og lar det hvile i 30 minutter, før du bruker to gafler til å rive kjøttet fra hverandre. Deretter blander du inn Sweet Baby Ray's BBQ-saus til alle bitene er godt dekket.
Tips! Pulled pork passer godt til både burger og wraps, hva med å prøve en av disse oppskriftene?
Pulled Pork Burger med BBQ-saus
Du kan kjøpe ferdig langtidsstekt kjøtt på butikken, men det aller beste resultatet får du når du lager det selv.
Wraps med pulled pork og BBQ-saus
Kjapp og skikkelig digg middag som faller i smak hos alle i familien.