Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Sweet Baby Ray's
tallerken med Sweet Baby Ray's pulled pork burger
Tema Grill

Slik lager du pulled pork på grillen

Pulled pork kan gjerne lages i stekeovn, men det smaker ekstra godt på grillen! Her er triksene som gjør at du lykkes.

Alt du trenger et stykke svinenakke, en rub, BBQ-saus, en grill og gjerne et termometer.

Du kan enten lage din egen rub, eller kjøpe ferdig. Dette gir du inn i kjøttet før du legger det på grillen. For best resultat skal svinenakken grilles over indirekte varme i 5-6 timer, til den har en kjernetemperatur på 94 grader. Hvis du har et grilltermometer er det enklere å følge med på temperaturen underveis.

Se mer av fremgangsmåten her:

Oppskrifter med pulled pork

Når kjøttet er ferdig, pakker du det inn i aluminiumsfolie og lar det hvile i 30 minutter, før du bruker to gafler til å rive kjøttet fra hverandre. Deretter blander du inn Sweet Baby Ray's BBQ-saus til alle bitene er godt dekket.

Tips! Pulled pork passer godt til både burger og wraps, hva med å prøve en av disse oppskriftene?

Pulled Pork Burger med BBQ-saus

Du kan kjøpe ferdig langtidsstekt kjøtt på butikken, men det aller beste resultatet får du når du lager det selv.

Wraps med pulled pork og BBQ-saus

Kjapp og skikkelig digg middag som faller i smak hos alle i familien.

Tekst Spoon Agency
Foto Spoon Agency
Publisert 04.07.2022
Oppdatert 15.09.2022

Mer fra Sweet Baby Ray's