Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Sweet Baby Ray's
Toast med pasterami og Sweet Baby Ray's BBQ-saus
Tema Grill

Kan BBQ-saus gjøre hverdagen enda bedre?

BBQ-saus er en sikker vinner på grillmaten i sommerhalvåret, men ikke gjem flasken når høsten kommer! Her er tre digge hverdagsretter som roper etter BBQ-saus, hele året.

Du har kanskje prøvd Sweet Baby Ray’s populære BBQ-sauser på grillmaten om sommeren? Det er lite som så enkelt kan tilføre så mye smak til burgere, kjøtt eller grønnsaker som en digg BBQ-saus, enten som dressing eller som marinade.

Men har du tenkt på at BBQ-sausen enkelt kommer til sin rett også etter grillsesongen? Den passer nemlig kjempegodt til en rekke hverdagsmiddager du allerede pleier å lage.

Søt, røkt og aromatisk

Sweet Baby Ray’s Original er opprinnelig en gammel familieoppskrift fra Chicago, oppkalt etter kokkens lillebror. Chef Larry vant i 1985 USAs største grillkonkurranse med denne oppskriften, som ved flere senere anledninger har blitt belønnet for sin søte, aromatiske og røkte smak.

Dette er en saus som setter preg på selv de kjedeligste retter. Fordi blandingen er så smaksrik, er den et godt alternativ til f.eks. ketchup, dersom du ønsker å prøve noe nytt. Bruk den som dipp til fries eller topp pizzaen med BBQ-saus, eller test ut disse middagsfavorittene:

Wraps med BBQ-saus:

Det meste kan wrappes, og det meste smaker bedre med Sweet Baby Ray’s BBQ-saus. Prøv en digg pulled pork wrap med saftig BBQ-marinert kjøtt. Topp med grønnsakene du liker best!

Fiskeburger med BBQ-saus:

Føler du bør spise mer fisk, men vet ikke helt hvordan? Prøv denne enkle fiskeburgeren med coleslaw, toppet med søt BBQ-saus. Smaker skikkelig digg!

Toast med BBQ-saus:

Har du lyst på en litt diggere lunsj eller et mellommåltid før middag? Varm opp toastjernet og stek deg en skikkelig digg BBQ-toast.

Tekst Spoon Agency
Foto Spoon Agency
Publisert 15.08.2022
Oppdatert 30.09.2022

Mer fra Sweet Baby Ray's