I samarbeid med

Grillet kyllingbryst med frisk vannmelonsalat
Middag / Lunsj

Grillet kyllingbryst med frisk vannmelonsalat

Oppskrift

Grillet kyllingbryst kan fort bli tørt hvis det ikke grilles riktig. Her får du oppskriften på et saftig kyllingbryst med en frisk og sommerlig salat.

Tid


25 minutter

Antall porsjoner


Dette trenger du


Grillet kyllingbryst

  • 2 kyllingbryst, ca. 150 gram
  • Salt og pepper
  • 0,5 dl Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
  • 4 kyllingbryst, ca. 150 gram
  • Salt og pepper
  • 1 dl Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
  • kyllingbryst, ca. 150 gram
  • Salt og pepper
  • Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
  • 8 kyllingbryst, ca. 150 gram
  • Salt og pepper
  • 2 dl Sweet Baby Ray's BBQ Sauce

Vannmelonsalat

  • 600 g vannmelon
  • 100 g fetaost
  • 0,25 dl extra-virgin olivenolje
  • fersk mynte
  • flaksalt
  • 1,2 kg vannmelon
  • 200 g fetaost
  • 0,5 dl extra-virgin olivenolje
  • fersk mynte
  • flaksalt
  • vannmelon
  • fetaost
  • extra-virgin olivenolje
  • fersk mynte
  • flaksalt
  • 2,4 kg vannmelon
  • 400 g fetaost
  • 1 dl extra-virgin olivenolje
  • fersk mynte
  • flaksalt

Slik gjør du


Grillet kyllingfilet

  1. Tørk av kyllingbrystet med kjøkkenpapir og dryss over salt og pepper.
  2. Brun kyllingbrystene over direkte varme på grillen, ca. 1-2 minutter på hver side. Legg deretter kyllingen over på indirekte varme og pensle med Sweet baby Ray's BBQ Sauce.
  3. Grill videre på indirekte varme i ytterligere 12-15 minutter - pensle gjerne med BBQ-saus flere ganger underveis.
  4. Når kyllingbrystene har en kjernetemperatur på 68-70 grader er de klare.
Grillet kyllingbryst

Grillet kyllingbryst

Vannmelonsalat

  1. Tilbered salaten ved å kutte vannmelonen i terninger og rødløk i strimler. Finhakk mynte og smuldre fetaosten.
  2. Rør ingrediensene forsiktig sammen og vend inn olje, sitronsaft og litt salt.
  3. Server kyllingbrystene med ovnsbakte poteter og vannmelonsalat.