I samarbeid med Sweet Baby Ray's
Fat med sticky kyllingvinger med Sweet Baby Ray's BBQ-saus
Anledning Superbowl

Våre beste tips til Super Bowl-snacks

Super Bowl er rett rundt hjørnet – her er våre beste tips til snacks du kan servere på den store kampdagen.

«Super Bowl» – du har kanskje hørt ordet og sett for deg store stadioner og yrende publikum. Den årlige tittelkampen i den nasjonale fotballigaen i USA går snart av stabelen, hvor millioner av amerikanere og sportsinteresserte over hele verden benker seg foran tv-en.

Men Super Bowl er ikke bare en fotballkamp, det er også en folkefest, der store artister som Snoop Dogg og Eminem stiller som pauseunderholdning i år, og bordene fylles opp med klassisk amerikansk mat og snacks.

Finn frem skumfingeren og toastjernet og gjør deg klar for kamp!

1. Kremet BBQ-ostedipp

Til snacks som nachos og chips, trenger du også en skikkelig god dip. Denne BBQ-ostedippen blir uten tvil den mest populære på bordet.

2. Spicy BBQ-kyllingvinger

Buffalo wings, eller kyllingvinger, er kanskje den aller mest populære Super Bowl-snacksen, gjerne servert med en klassisk dressing av blåmuggost, som Ken's Blue Cheese Dressing. Prøv våre klassiske kyllingvinger med Sweet Baby Ray's BBQ Sauce.

3. Loaded Nachos

Sprøtt, mykt, salt og friskt – med fylte nachos får du alt som er digg på ett sted.

4. Klassisk BBQ-toast

Lite er mer amerikansk en masse smeltet ost. En sprø toast kan fylles med alt du liker, og er perfekt når du skal nyte mål etter mål. Score!

4. Sloppy Joe Sandwich

Sandwich på amerikansk vis! Sloppy Joe er en klassiker, med deilig storfekjøtt og ekte barbequesaus. Sett tenna i en saftig burger mens Eminem serverer raske strofer!

6. Loaded Fries

Salte og crispy fries, bacon, ost og barbequesaus. Skal du varte opp med noe skikkelig godt, prøv loaded fries. En sikker vinner!

Tekst Spoon Agency
Foto Spoon Agency
Publisert 15.08.2022
Oppdatert 15.09.2022

Mer fra Sweet Baby Ray's