I samarbeid med

Fiskeburger med BBQ-saus og coleslaw
Middag / Lunsj

Fiskeburger med BBQ-saus og coleslaw

Oppskrift

Når du har lyst på noe skikkelig godt er burger et godt alternativ. Lag den med grov fiskeburger, crispy grønnsaker og en god BBQ-saus. Enkelt, raskt og smakfullt!

Tid


15-20 min

Antall porsjoner


Dette trenger du


  • 1 ss olivenolje
  • 2 fiskeburgere
  • 2 hamburgerbrød
  • 1/2 salat
  • 20 g coleslaw
  • 20 g syltet rødløk
  • 2 ss Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce
  • 2 ss olivenolje
  • 4 fiskeburgere
  • 4 hamburgerbrød
  • 1 salat
  • 40 g coleslaw
  • 40 g syltet rødløk
  • 4 ss Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce
  • olivenolje
  • fiskeburgere
  • hamburgerbrød
  • salat
  • coleslaw
  • syltet rødløk
  • Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce
  • 4 ss olivenolje
  • 8 fiskeburgere
  • 8 hamburgerbrød
  • 2 salat
  • 80 g coleslaw
  • 80 g syltet rødløk
  • 8 ss Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce

Slik gjør du


  1. Forvarm stekeovnen til 180 °C, over- og undervarme.
  2. Varm opp litt olivenolje i en stekepanne på middels varme. Stek fiskeburgerne ca. 3 minutter på hver side til de er gjennomvarme. Legg inn burgerbrød på en rist i ovnen de siste 2 minuttene.
  3. Server fiskeburgerne i burgerbrød med frisk salat, coleslaw, syltet rødløk og Sweet Baby Ray’s Original saus.
Fiskeburger med BBQ-saus og coleslaw

Fiskeburger med BBQ-saus og coleslaw