I samarbeid med

Hjemmelaget hummus
Middag / Lunsj

Hjemmelaget hummus

Oppskrift

Hjemmelaget hummus smaker nydelig og lages enkelt med tahini.

Tid


15 min

Antall porsjoner


Dette trenger du


  • 1 boks hermetiske kikerter (á 240g)
  • 1/4 sitron, saften
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ss Al'Fez Tahini
  • 1/4 ts malt spisskummen
  • 0,75 dl god olivenolje
  • Finhakket bladpersille
  • Paprikakrydder
  • Al’Fez Ras El Hanout
  • Granateplekjerner
  • 2 bokser hermetiske kikerter (á 240g)
  • 1/2 sitron, saften
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 ts salt
  • 1 ss Al'Fez Tahini
  • 1/2 ts malt spisskummen
  • 1,5 dl god olivenolje
  • Finhakket bladpersille
  • Paprikakrydder
  • Al’Fez Ras El Hanout
  • Granateplekjerner
  • hermetiske kikerter (á 240g)
  • sitron, saften
  • hvitløk
  • salt
  • Al'Fez Tahini
  • malt spisskummen
  • god olivenolje
  • Finhakket bladpersille
  • Paprikakrydder
  • Al’Fez Ras El Hanout
  • Granateplekjerner
  • 4 bokser hermetiske kikerter (á 240g)
  • 1 sitron, saften
  • 8 fedd hvitløk
  • 2 ts salt
  • 2 ss Al'Fez Tahini
  • 1 ts malt spisskummen
  • 3 dl god olivenolje
  • Finhakket bladpersille
  • Paprikakrydder
  • Al’Fez Ras El Hanout
  • Granateplekjerner

Slik gjør du


  1. Hell av laken og skyll kikertene i en sil under kaldt vann. Ha kikertene over i en foodprosessor eller blender sammen med sitronsaft, hvitløk, salt, Al’Fez Tahini, spisskummen og olivenolje. Kjør blandingen til myk, kremet konsistens.
  2. Ha i mer olivenolje dersom blandingen er for tykk.
  3. Dryss over litt ekstra olivenolje ved servering og topp med finhakket bladpersille, paprikakrydder, et dryss Al’Fez Ras El Hanout og eventuelt litt granateplekjerner.
Hjemmelaget hummus med Al'Fez Tahini

Hjemmelaget hummus med Al'Fez Tahini