I samarbeid med

Loaded Veggie Nachos - tacoretten som har tatt Norge med storm!
Middag / lunsj

Loaded Veggie Nachos - tacoretten som har tatt Norge med storm!

Inspirasjon

Har du hørt om Loaded Veggie Nachos? Den nye tacofavoritten har tatt Norge med storm det siste året. Slik lager du den.

Du trenger ikke være vegetarianer for å digge denne retten. Er det én gang du skal teste ut taco med bønner i stedet for kjøtt, er det nå.

Søker du etter Loaded Veggie Nachos på Google, får du opp flere millioner treff. Likevel var ikke dette en veldig kjent rett her i Norge før Live Nelvik i radioprogrammet Lørdagsrådet på P3 delte sin favorittoppskrift med lytterne. I etterkant av dette har Loaded Veggie Nachos vært et stadig tilbakevendende tema i programmet, fra lyttere som etterspør den populære oppskriften.

Slik lager du Loaded Veggie Nachos

I vår variant av oppskriften har vi i tillegg brukt 2 teskjeer TABASCO® Sauce, for å skape en enda bedre smaksopplevelse. Du kan i grunn bruke så mange dråper av den klassiske chilisausen du vil, men målet vårt er ikke å bedøve smaksløkene – bare vekke dem til live. Her får du oppskriften på vår klassiske Loaded Veggie Nachos.

Gå til oppskriften

Lag din egen salsa

Loaded Veggie Nachos serveres ofte sammen med en tacosalsa. Det er enklere enn du tror å lage denne selv, og så smaker det jo også ekstra godt. Denne oppskriften passer også like godt til fredagstaco og andre meksikanske retter.

Gå til oppskriften

Ikke glem guacamole

Det finnes mange forskjellige oppskrifter på guacamole, men etter vår mening er dette én av de beste. Prøv den og se hva du synes, da vel?

Gå til oppskriften