5 tips til hvordan du løfter tacoen til nye høyder
TABASCO® smaker godt oppå maten, men kanskje enda bedre når du bruker den inni maten. Her viser vi deg hvordan du enkelt løfter smaken på tacokjøttet, guacamole og salsa med få dråper av den populære sausen.
Mens noen er glade i ekstra sterk mat, handler TABASCO® Sauce like mye om å bidra til enda bedre smaksopplevelser. Målet er ikke å bedøve smaksløkene, men å vekke dem til live. Det er det TABASCO® har bidratt til i over 150 år.
TABASCO® er en fermentert saus som har stått og godgjort seg i tre år. Det gjør den perfekt for å trekke frem og forsterke de andre smakene som allerede er i retten du vil lage. Selv et par dråper vil være nok til å gi deg en enda bedre smaksopplevelse.
Tips nr. 1: Litt ekstra smak i guacamolen
Er dette verdens beste guacamole til tacofredag? Vi synes iallfall det.
Tips nr. 2: En teskje chilisaus i tacokjøttet
Ha en teskje TABASCO® Sauce i kjøttet sammen med tacokrydder og vann, slik at smakene får utvikle seg.
Tips nr. 3: Lag din egen Pico de Gallo
Pico de Gallo er friskt, enkelt og veldig godt!
Tips nr. 4: Hjemmelaget tomatsalsa
Visste du at syrligheten i både tomat og sitron runder av smaken på TABASCO® Sauce? Med tomat og chilisaus sammen, kommer umami-smaken virkelig frem i denne salsaen.
Tips nr. 5: Loaded Veggie Nachos
Har du ennå ikke smakt taco-trenden Loaded Veggie Nachos? Da er det på tide. Du trenger overhodet ikke være veggis for å digge denne helgefavoritten.