Vegetarwrap med BBQ-linser og coleslaw
Denne vegetarwrapen er laget med smakfulle BBQ-linser og frisk coleslaw. Perfekt som lunsj eller middag.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Syltet rødløk
10 minSkjær rødløk i tynne strimler eller bruk en mandolin. Tilsett limesaft, sukker og litt salt. Massér inn limesaften i løken og la stå minimum 15 minutter, til løken har fått en frisk rosafarge.
BBQ-linser
10 minHakk valnøtter og vend inn røde linser til en nøtte- og linseblanding. Varm opp en stekepanne med litt olje og fres nøtte- og linseblandingen i ca. 2-3 minutter. Tilsett Sweet Baby Ray’s Original BBQ-saus og la surre til all væsken har fordampet.
Tilbehør og topping
5 minTopp tortillaen med frisk bladpersille, coleslaw, BBQ-linser, hurtigsyltet rødløk og jalapeño i skiver hvis du vil ha ekstra mye smak.
Næringsinnhold pr 100 gram
205,2 kcalProdukter i oppskriften
Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
Den berømte ekte amerikanske BBQ sausen som gir den riktige grillsmaken. Passer til det meste som f.eks. glaze, hamburgerdressing og ikke minst som kald BBQ saus.