Hjemmelaget shakshuka
Shakshuka er en krydret rett der egg blir posjert i en aromatisk tomatsaus. Den egner seg ypperlig til frokost eller brunsj, med litt godt brød ved siden av.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Shakshuka
25 minKutt løk og paprika i strimler. Finhakk hvitløken.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme med olje.
Fres paprika, løk og hvitløk til løken er myk, men ikke brunet.
Tilsett Heinz Chili Sauce, spisskummen, chiliflak og kanel. La det småkoke til krydderet er oppløst.
Ha i hakkede tomater og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Lag en grop i sausen til hvert egg. Klekk eggene opp i gropene.
Sett på lokk og la det småkoke i 8-10 minutter. Eggene skal være smilende.
Dryss over litt finhakket bladpersille og server med godt brød ved siden av.
Næringsinnhold pr 100 gram
88,6 kcalProdukter i oppskriften
Heinz Chili Sauce
Tomatsaus med naturlig smak av gode råvarer. Som vanlig helt uten tilsetningsstoffer, men med den unike og naturlig gode smaken som kjennetegner Heinz Chili Sauce.