Penne alla vodka
Pasta alla vodka er en klassisk italiensk-amerikansk rett som kombinerer kremet fløtesaus med et hint av vodka for en ekstra dybde i smaken. Denne retten gir en fyldig og smakfull opplevelse som passer perfekt til både hverdagsmiddager og spesielle anledninger.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Pasta alla vodka
35 minKok pastaen etter anvisning på pakken. Ta vare på litt av pastavannet.
Finhakk løk og hvitløk.
Varm olivenolje i en stor panne over middels varme. Tilsett løk og hvitløk, og surr til løken er myk.
Tilsett tomatpuré og Heinz ketchup, og la det surre i et par minutter.
Ha i pastavann eller vodka i sausen og rør godt.
Rør inn fløte, chiliflak og røkt paprikakrydder.
Tilsett smør og revet parmesan. Rør til alt er smeltet og blandet.
Vend inn pastaen og rør godt.
Smak til med salt og pepper, og topp med fersk basilikum.
Næringsinnhold pr 100 gram
297,7 kcalProdukter i oppskriften
Heinz Ketchup
Heinz originale tomatketchup fra 1876. Laget på solmodne, faste, kjøttfulle og smaksrike Heinz-tomater, dyrket på utvalgte plantasjer.