Eggesalat med majones
Eggesalat smaker nydelig og er en festlig måte å servere egg på. Sett fram som pålegg til julebrunsjen, eller som tilbehør til skinkesteken.
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Eggesalat
25 minKok egg til de er lettkokte, ca. 8 minutter. Avkjøl i kaldt vann umiddelbart etter koking.
Finhakk stangselleri, vårløk og gressløk.
Finhakk eple, vårløk og gressløk.
Rør sammen Heinz Seriously Good Mayonnaise, lettrømme, Heinz eplecidereddik og dijonsennep til en dressing.
Rør sammen Heinz Seriously Good Mayonnaise, lettrømme, Heinz eplecidereddik, dijonsennep og karri til en dressing.
Kutt eggene grovt og vend inn dressingen sammen med finhakket stangselleri, vårløk og gressløk.
Kutt eggene grovt og vend inn dressingen sammen med finhakket eple, vårløk og gressløk.
Smak til med salt og pepper, og server sammen med godt brød.
Næringsinnhold pr 100 gram
165,4 kcalProdukter i oppskriften
Heinz Seriously Good Mayonnaise
En delikat og kremet majones som er rik på smak! Den er laget av kvalitetsingredienser, og kan blant annet brukes som dip eller dressing for å løfte måltidet ditt.
Heinz Eplesidereddik
Ekte og naturlig eplecider-eddik. Laget av kvalitetsepler og krystallklart vann. Velegnet til dressinger, salater, marinader og varme sauser.