Vi bruker cookies.

Les mer
I samarbeid med Heinz
Hjemmelaget eggesalat med majones servert med litt brødskiver
Enkelt Tilbehør
25 minutter

Eggesalat med majones

Eggesalat smaker nydelig og er en festlig måte å servere egg på. Sett fram som pålegg til julebrunsjen, eller som tilbehør til skinkesteken.

4,9 (7 vurderinger)

Antall porsjoner

Velg tilpasninger

Ingredienser

Slik gjør du

Eggesalat

25 min

Kok egg til de er lettkokte, ca. 8 minutter. Avkjøl i kaldt vann umiddelbart etter koking.

Finhakk stangselleri, vårløk og gressløk.

Finhakk eple, vårløk og gressløk.

Rør sammen Heinz Seriously Good Mayonnaise, lettrømme, Heinz eplecidereddik og dijonsennep til en dressing.

Rør sammen Heinz Seriously Good Mayonnaise, lettrømme, Heinz eplecidereddik, dijonsennep og karri til en dressing.

Kutt eggene grovt og vend inn dressingen sammen med finhakket stangselleri, vårløk og gressløk.

Kutt eggene grovt og vend inn dressingen sammen med finhakket eple, vårløk og gressløk.

Smak til med salt og pepper, og server sammen med godt brød.

Næringsinnhold pr 100 gram

165,4 kcal
Proteiner 6,3 gram 26 %
Fett 14,2 gram 58,5 %
Karbohydrater 2,6 gram 10,8 %
Fiber 0,8 gram 3,2 %
Salt 0,4 gram 1,5 %

Produkter i oppskriften

Heinz Seriously Good Mayonnaise

Heinz Seriously Good Mayonnaise

En delikat og kremet majones som er rik på smak! Den er laget av kvalitetsingredienser, og kan blant annet brukes som dip eller dressing for å løfte måltidet ditt.

Heinz Eplesidereddik

Heinz Eplesidereddik

Ekte og naturlig eplecider-eddik. Laget av kvalitetsepler og krystallklart vann. Velegnet til dressinger, salater, marinader og varme sauser.

Mer fra Heinz