Tre gode sommersalater
Sommer er tid for grill og tilbehørssalater. Her får du oppskrift på tre gode sommersalater som passer perfekt til grillmaten.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Potetsalat
15 minFinhakk rødløk, kruspersille, timian og basilikum. Del potetene i terninger og vend inn urter og Caj P. Salatdressing. Smak til med salt og pepper.
Pastasalat
15 minTilbered pastaen etter anvisning på pakningen. Skyll med kaldt vann og sett til side.
Finhakk rødløk og soltørket tomat. Vend inn i pastaen sammen med Caj P. Salatdressing, frisk basilikum, cherrytomater og ruccola. Nytes gjerne sammen med godt brød.
Brokkolisalat
15 minKutt bacon i terninger og stek. La baconet renne av på litt kjøkkenpapir og sett til side.
Kutt brokkoli i små buketter og finhakk rødløk og bladpersille. Vend inn Caj P. Salatdressing og bacon. Topp med stekt bacon, ristede pinjekjerner og blåbær.