Gratinert pasta med frisk salat og urter
Pasta, kjøttsaus og masse ost, kan det bli bedre? Ja! Med TABASCO® i sausen blir det ekstra digg smak i tillegg.
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Gratinert pasta
40 minForvarm ovnen til 200 °C, over- og undervarme.
Kok pasta etter anvisning på pakken, skyll med kaldt vann og la den renne av.
Varm opp en stekepanne med litt olivenolje. Stek kjøttdeigen til den er gjennomstekt og sett til side.
Del soltørkede tomater i biter. Finhakk løk og hvitløk.
Stek løken i stekepannen til den er blank og gyllen. Tilsett finhakket hvitløk, hakkede tomater, soltørket tomat, TABASCO® Sauce, oregano og basilikum. Ha i kjøttdeigen. La kjøttsausen småkoke et par minutter. Smak til med salt og pepper.
Ha halvparten av melken over i en kjele til ostesausen. Tilsett mel og pisk til en klumpfri blanding. Tilsett resten av melken og gi sausen et raskt oppkok under opprøring. Tilsett revet ost og smak til med salt og pepper.
Legg pastaen over i en ildfast form. Hell over kjøttsausen og topp med ostesaus. Dryss over revet ost og nykvernet pepper.
Stek på midterste rille i ca. 20 minutter.
Server pastagratengen med frisk salat og urter.