Skikkelig digg kyllingwok
En innertier som smaker like godt til hverdags som til helg.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Forberedelse
15 minKutt paprika og rødløk i strimler. Kutt brokkoli i buketter. Del opp minimais og sukkererter i egnet størrelse.
Skjær kylling i strimler og krydre med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med olivenolje og fres kyllingen raskt til den er lett brunet og nesten gjennomstekt. Sett til side.
Finhakk hvitløk og riv ingefær.
Woksaus
15 minLag woksaus ved å røre sammen soyasaus, sursøt saus, Heinz Worcestershire saus, brunt sukker, finhakket hvitløk, revet ingefær, riseddik og sriracha.
Gi blandingen et lite oppkok og senk deretter varmen noe. Småkok til sukkeret har løst seg opp.
Avkjøl og sett til side.
Wokgrønnsaker
15 minFres grønnsakene i en varm stekepanne med olivenolje i ca. 2 minutter.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Ha i kylling i stekepannen og hell over woksausen. Varm opp, og server umiddelbart sammen med nudler.
Næringsinnhold pr 100 gram
78 kcalProdukter i oppskriften
Heinz Worcester Sauce
Klassisk britisk kryddersaus som brukes som smaksetter alene eller i sauser, gryter og marinader.