Ovnsbakte kyllinglår med grønnkålsalat
Skikkelig digg og saftig kylling marinert med honning og TABASCO® Sauce for ekstra god smak.
Antall porsjoner
Velg tilpasninger
Ingredienser
Slik gjør du
Kyllinglår
30 minForvarm ovnen til 180 grader, over- og undervarme.
Bland sammen TABASCO® Sauce, honning, hvitløkspulver, salt og pepper til en marinade.
Legg kyllinglårene i en ildfast form med skinnet opp, og pensle dem med marinaden. Mariner gjerne kyllinglårene under plastfolie i kjøleskap, ca. 30-60 minutter for ekstra god smak. Kyllinglårene kan også stekes umiddelbart etter pensling.
Stek kyllinglårene midt i ovnen, ca. 40 minutter.
Følg med på kyllinglårene underveis og spe over kraften som samler seg iformen under, ca. 2-3 ganger. Da er du sikret en saftig kylling med masse smak.
Grønnkålsalat
10 minRens grønnkålen og massér inn litt olivenolje og salt for å mykne den opp.
Kutt cherrytomater i båter og vårløk i ringer. Bland sammen med grønnkålen til en salat.
Rør sammen TABASCO® Sauce, soyasaus, honning, hoisinsaus, limesaft og olivenolje til en salatdressing. Smak til med salt og pepper. Vend dressingen inn i grønnkålsalaten.
Tilbehør
20 minKok ris etter anvisning på pakken mens kyllinglårene steker i ovnen.
Server de nystekte kyllingslårene med ris og grønnkålsalat. Topp gjerne med friske urter og sesamfrø.