Grillet kyllingbryst med frisk vannmelonsalat
Grillet kyllingbryst kan fort bli tørt hvis det ikke grilles riktig. Her får du oppskriften på et saftig kyllingbryst med en frisk og sommerlig salat.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Grillet kyllingfilet
20 minTørk av kyllingbrystet med kjøkkenpapir og krydre med salt og pepper.
Brun kyllingbrystene over direkte varme på grillen, ca. 1-2 minutter på hver side. Legg deretter kyllingen over på indirekte varme og pensle med Sweet baby Ray's BBQ Sauce.
Grill videre på indirekte varme i ytterligere 12-15 minutter - pensle gjerne med BBQ-saus flere ganger underveis.
Når kyllingbrystene har en kjernetemperatur på 68-70 grader er de klare.
Vannmelonsalat
10 minTilbered salaten ved å kutte vannmelonen i terninger og rødløk i strimler. Finhakk mynte og smuldre fetaosten.
Rør ingrediensene forsiktig sammen og vend inn olje, sitronsaft og litt salt.
Server kyllingbrystene med ovnsbakte poteter og vannmelonsalat.
Næringsinnhold pr 100 gram
88,9 kcalProdukter i oppskriften
Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
Den berømte ekte amerikanske BBQ sausen som gir den riktige grillsmaken. Passer til det meste som f.eks. glaze, hamburgerdressing og ikke minst som kald BBQ saus.