I samarbeid med

Skikkelig digg kyllingwok
Middag / Lunsj

Skikkelig digg kyllingwok

Oppskrift

En innertier som smaker like godt til hverdags som til helg.

Tid


45 min

Antall porsjoner


Dette trenger du


GRØNNSAKER

  • 0,5 rød paprika
  • 0,5 gul paprika
  • 0,5 rødløk
  • 0,5 liten brokkoli
  • 2 minimais
  • 100 g sukkererter
  • 200 g kylling
  • Salt og pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 rødløk
  • 1 liten brokkoli
  • 4 minimais
  • 200 g sukkererter
  • 400 g kylling
  • Salt og pepper
  • 2 ss olivenolje
  • rød paprika
  • gul paprika
  • rødløk
  • liten brokkoli
  • minimais
  • sukkererter
  • kylling
  • Salt og pepper
  • olivenolje
  • 2 rød paprika
  • 2 gul paprika
  • 2 rødløk
  • 2 liten brokkoli
  • 8 minimais
  • 400 g sukkererter
  • 800 g kylling
  • Salt og pepper
  • 4 ss olivenolje

Woksaus

  • 1 fedd hvitløk
  • 1 cm ingefær
  • 1,5 ss soyasaus
  • 1 ss sursøt saus
  • 0,5 ss Heinz Worcestershire saus
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss riseddik
  • 1 ss sriracha
  • 1 pk nudler
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 cm ingefær
  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss sursøt saus
  • 1 ss Heinz Worcestershire saus
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss riseddik
  • 2 ss sriracha
  • 2 pk nudler
  • hvitløk
  • ingefær
  • soyasaus
  • sursøt saus
  • Heinz Worcestershire saus
  • brunt sukker
  • riseddik
  • sriracha
  • nudler
  • 4 fedd hvitløk
  • 4 cm ingefær
  • 6 ss soyasaus
  • 4 ss sursøt saus
  • 2 ss Heinz Worcestershire saus
  • 4 ss brunt sukker
  • 4 ss riseddik
  • 4 ss sriracha
  • 4 pk nudler

Slik gjør du


  1. Kutt paprika, rødløk i strimler. Kutt brokkoli i buketter. Del opp minimais og sukkererter i egnet størrelse.
  2. Skjær kylling i strimler og krydre med salt og pepper.
  3. Varm opp en stekepanne med olivenolje og fres kyllingen raskt til den er lett brunet og nesten gjennomstekt. Sett til side.
  4. Finhakk hvitløk og riv ingefær.
  5. Lag woksaus ved å røre sammen soyasaus, sursøt saus, Heinz Worcestershire saus, brunt sukker, finhakket hvitløk, revet ingefær, riseddik og sriracha. Gi blandingen et lite oppkok og senk deretter varmen noe. Småkok til sukkeret har løst seg opp. Avkjøl og sett til side.
  6. Fres grønnsakene i en varm stekepanne med olivenolje i ca. 2 minutter.
  7. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  8. Ha i kylling i stekepannen og hell over woksausen. Varm opp, og server umiddelbart sammen med nudler.