I samarbeid med

Klassisk rekesalat
Middag / Lunsj

Klassisk rekesalat

Oppskrift

Rekesalat er perfekt å lage når du har litt reker til overs, eller når du bare har lyst til å lage en skikkelig god påleggssalat.

Tid


15 min

Antall porsjoner


Dette trenger du


  • 250 g reker med skall
  • 1/4 dl Heinz [Seriously] Good Mayonnaise
  • 1/4 dl crème fraîche
  • 1/2 ss sitronsaft
  • 1 ss rødløk
  • 1 ss dill
  • Salt og pepper
  • 500 g reker med skall
  • 1/2 dl Heinz [Seriously] Good Mayonnaise
  • 1/2 dl crème fraîche
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss rødløk
  • 2 ss dill
  • Salt og pepper
  • reker med skall
  • Heinz [Seriously] Good Mayonnaise
  • crème fraîche
  • sitronsaft
  • rødløk
  • dill
  • Salt og pepper
  • 1 kg reker med skall
  • 1 dl Heinz [Seriously] Good Mayonnaise
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 ss sitronsaft
  • 4 ss rødløk
  • 4 ss dill
  • Salt og pepper

Slik gjør du


  1. Rens rekene.
  2. Grovhakk 2/3 av rekene og la resten være hele.
  3. Bland sammen Heinz [Seriously] Good Mayonnaise, crème fraîche og sitronsaft.
  4. Finhakk rødløk og dill, og tilsett i blandingen.
  5. Tilsett rekene og bland godt sammen.
  6. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.