I samarbeid med

Hjemmelaget Pico de Gallo
Middag / Lunsj

Hjemmelaget Pico de Gallo

Oppskrift

Pico de Gallo er friskt, enkelt og veldig godt! Prøv den for eksempel på tacoen!

Tid


ca 20 minutter

Antall porsjoner


Dette trenger du


Pico de Gallo

  • 3 modne, mellomstore tomater
  • 0,5 finhakket løk
  • 1 håndfuller grovhakket koriander
  • 1 ts TABASCO® Sauce
  • 1 ss limesaft
  • 2-3 ss olivenolje
  • Salt etter smak
  • 6 modne, mellomstore tomater
  • 1 finhakket løk
  • 2 håndfuller grovhakket koriander
  • 1,5 ts TABASCO® Sauce
  • 2 ss limesaft
  • 3-4 ss olivenolje
  • Salt etter smak
  • 6 modne, mellomstore tomater
  • 1,5 finhakket løk
  • 3 håndfuller grovhakket koriander
  • 1,5 ts TABASCO® Sauce
  • 3 ss limesaft
  • 5-6 ss olivenolje
  • Salt etter smak
  • 12 modne, mellomstore tomater
  • 2 finhakket løk
  • 4 håndfuller grovhakket koriander
  • 2 ts TABASCO® Sauce
  • 4 ss limesaft
  • 7-8 ss olivenolje
  • Salt etter smak

Slik gjør du


Fjern «innmaten» av tomatene og skjær kjøttet i fine terninger.

Bland tomater med løk, koriander, TABASCO® Sauce, limesaft og olivenolje.

Smak til med salt og evt. mer av chilisausen. La den stå og godgjøre seg 15 minutter før du serverer.