I samarbeid med

Er dette Norges beste guacamole?
Middag / Lunsj

Er dette Norges beste guacamole?

Oppskrift

Tabasco smaker godt på maten, men kanskje enda bedre i maten. Her viser vi deg hvordan du enkelt løfter smaken på guacamolen med bare noen få dråper av den populære sausen.

Tid


ca 5 minutter

Antall porsjoner


Dette trenger du


Guacamole

  • 1 store avokadoer
  • 1 fedd hvitløk
  • Koriander etter smak
  • 3-5 dråper TABASCO® Sauce
  • 1 ss limesaft
  • 0,5 ts Ybarra olivenolje
  • Salt og pepper
  • 2 store avokadoer
  • 2 fedd hvitløk
  • Koriander etter smak
  • 3-5 dråper TABASCO® Sauce
  • 2 ss limesaft
  • 1 ts Ybarra olivenolje
  • Salt og pepper
  • 3 store avokadoer
  • 2 fedd hvitløk
  • Koriander etter smak
  • 3-5 dråper TABASCO® Sauce
  • limesaft
  • 1,5 ts Ybarra olivenolje
  • Salt og pepper
  • 4 store avokadoer
  • 4 fedd hvitløk
  • Koriander etter smak
  • 3-5 dråper TABASCO® Sauce
  • 3 ss limesaft
  • 2 ts Ybarra olivenolje
  • Salt og pepper

Slik gjør du


Del avokadoene i to og fjern steinene før du skraper fruktkjøttet ut av skallet.

Mos avokadoen med revet hvitløksfedd.

Hakk opp koriander, rør inn resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper.