I samarbeid med

5 tips til hvordan du løfter tacoen til nye høyder
Middag / lunsj

5 tips til hvordan du løfter tacoen til nye høyder

Inspirasjon

TABASCO® smaker godt oppå maten, men kanskje enda bedre når du bruker den inni maten. Her viser vi deg hvordan du enkelt løfter smaken på tacokjøttet, guacamole og salsa med få dråper av den populære sausen.

Mens noen er glade i ekstra sterk mat, handler TABASCO® Sauce like mye om å bidra til enda bedre smaksopplevelser. Målet er ikke å bedøve smaksløkene, men å vekke dem til live. Det er det TABASCO® har bidratt til i over 150 år.

TABASCO® er en fermentert saus som har stått og godgjort seg i tre år. Det gjør den perfekt for å trekke frem og forsterke de andre smakene som allerede er i retten du vil lage. Selv et par dråper vil være nok til å gi deg en enda bedre smaksopplevelse.

Tips nr. 1: Litt ekstra smak i guacamolen

Er dette verdens beste guacamole til tacofredag? Vi synes iallfall det.

Gå til oppskriften

Tips nr. 2: En teskje chilisaus i tacokjøttet

Ha en teskje TABASCO® Sauce i kjøttet sammen med tacokrydder og vann, slik at smakene får utvikle seg.

Tips nr. 3: Lag din egen Pico de Gallo

Pico de Gallo er friskt, enkelt og veldig godt!

Gå til oppskriften

Tips nr. 4: Hjemmelaget tomatsalsa

Visste du at syrligheten i både tomat og sitron runder av smaken på TABASCO® Sauce? Med tomat og chilisaus sammen, kommer umami-smaken virkelig frem i denne salsaen.

Gå til oppskriften

Tips nr. 5: Loaded Veggie Nachos

Har du ennå ikke smakt taco-trenden Loaded Veggie Nachos? Da er det på tide. Du trenger overhodet ikke være veggis for å digge denne helgefavoritten.

Gå til oppskriften