BBQ-toast med sopp og karamellisert løk
En saftig BBQ-toast med smakfulle råvarer.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
BBQ-toast
20 minGjør klar brødskivene. Fordel smør på begge sider av brødskivene for ekstra sprø skorpe.
Varm opp en stekepanne med litt olje på middels varme. Ha i spinat og fres 2-3 minutter. Tilsett Sweet Baby Ray’s BBQ Original saus og la det surre til all væsken har fordampet. Sett til side.
Skjær soppen i skiver og stek med litt olje på middels varme til den er gyllen. Sett til side.
Skjær løk i tynne strimler, bruk gjerne en mandolin om du har. Varm opp en stekepanne med litt olje på middels varme igjen og stek til løken er myk og blank. Tilsett deretter honning og la surre til løken er fin og gyllen. Sett til side.
Fordel Sweet Baby Ray’s BBQ Original saus på begge skivene og legg på ost. Bruk gjerne ulike typer ost. Topp med stekt spinat, sopp og karamellisert løk.
Legg i toastjernet eller stekepanne og stek til toasten er gyllen og osten har smeltet.
Næringsinnhold pr 100 gram
227,3 kcalProdukter i oppskriften
Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
Den berømte ekte amerikanske BBQ sausen som gir den riktige grillsmaken. Passer til det meste som f.eks. glaze, hamburgerdressing og ikke minst som kald BBQ saus.