
Enkelt
Jul
Tilbehør
1 time
Hjemmelaget surkål
Surkål er kjempeenkelt å lage og smaker så godt!
4,4
(11 vurderinger)
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Hjemmelaget surkål
1 timeSkjær hodekålen i tynne strimler eller riv den på et rivjern. Skrell eplene og skjær dem i båter
Legg kål, epler, karve, salt og pepper lagvis i en passende kjele.
Hell over kraft eller buljong, og la kålen småkoke under lokk i cirka 45 min. Tilsett Heinz eplecidereddik og sukker, og kok videre i 5 minutter.

Næringsinnhold pr 100 gram
50,6 kcal
Proteiner
3,6 gram
24,9 %
Fett
0,3 gram
1,8 %
Karbohydrater
7,2 gram
49,6 %
Fiber
2,7 gram
18,7 %
Salt
0,7 gram
5 %
Produkter i oppskriften

Heinz Eplesidereddik
Ekte og naturlig eplecider-eddik. Laget av kvalitetsepler og krystallklart vann. Velegnet til dressinger, salater, marinader og varme sauser.