BBQ-pizza med biff og grønnkål
En smakfull BBQ-pizza med biff, grønnkål og blåmuggost.
Antall porsjoner
Ingredienser
Slik gjør du
Forberedelser
40 minSkjær entrecôten i tynne strimler og mariner med Sweet Baby Ray’s Original saus. Sett kjølig og la godgjøre seg i 30-45 minutter.
Forvarm ovnen til 225 grader, over- og undervarme.
Gjør klar pizzabunnen på et bakepapirkledd stekebrett.
Masser inn grønnkålen med litt olivenolje og salt. Del rødløken i tynne skiver og cherrytomatene i to. Sett til side og bruk som topping ved servering.
Pizza
25 minVarm opp en stekepanne med litt olje på høy varme varme. Legg i entrecôte-strimlene og gi dem en rask bruning på begge sider. Legg over på en tallerken.
Fordel og smuldre mozzarella utover pizzabunnen og topp med revet ost, biter av blåmuggost og biffstrimler.
Stek pizzaen på midterste rille i ovnen, ca. 20-25 minutter, til osten er gyllen og skorpen sprø.
Dryss over grønnkål, rødløk og cherrytomater.
Næringsinnhold pr 100 gram
204,3 kcalProdukter i oppskriften
Sweet Baby Ray's BBQ Sauce
Den berømte ekte amerikanske BBQ sausen som gir den riktige grillsmaken. Passer til det meste som f.eks. glaze, hamburgerdressing og ikke minst som kald BBQ saus.