I samarbeid med

Syltet rødløk
Middag / Lunsj

Syltet rødløk

Oppskrift

Syltet rødløk har en herlig søtsyrlig smak, og er fantastisk tilbehør til både fisk, kjøtt og grønnsaker. Denne enkle laken kan du også bruke til å sylte alle typer av grønnsaker, for eksempel gulrøtter, agurker og kål.

Tid


10

Antall porsjoner


Dette trenger du


  • 1 rødløk
  • 0,75 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl HEINZ Eplecidereddik
  • 0,25 ts hel pepper
  • 2 rødløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl HEINZ Eplecidereddik
  • 0,5 ts hel pepper
  • rødløk
  • vann
  • sukker
  • HEINZ Eplecidereddik
  • ts hel pepper
  • 3 rødløk
  • 3 dl vann
  • 2 dl sukker
  • 1 dl HEINZ Eplecidereddik
  • 1 ts hel pepper

Slik gjør du


  1. Del rødløken i tynne skiver.
  2. Kok opp vann, sukker og HEINZ Eplecidereddik i en liten kjele og la det koke til sukkeret har løst seg opp.
  3. Ha rødløken og pepperkornene over på et rent glass. Tilsett lake til det dekker rødløken helt. Skru på lokket og oppbevar i kjøleskapet. Syltet rødløk er holdbar i 2 uker i kjøleskap.