
Middag / Lunsj
Syltet rødløk
Oppskrift
Syltet rødløk har en herlig søtsyrlig smak, og er fantastisk tilbehør til både fisk, kjøtt og grønnsaker. Denne enkle laken kan du også bruke til å sylte alle typer av grønnsaker, for eksempel gulrøtter, agurker og kål.
Tid
Antall porsjoner
Dette trenger du
- 1 rødløk
- 0,75 dl vann
- 0,5 dl sukker
- 0,25 dl HEINZ Eplecidereddik
- 0,25 ts hel pepper
- 2 rødløk
- 1,5 dl vann
- 1 dl sukker
- 0,5 dl HEINZ Eplecidereddik
- 0,5 ts hel pepper
- rødløk
- vann
- sukker
- HEINZ Eplecidereddik
- ts hel pepper
- 3 rødløk
- 3 dl vann
- 2 dl sukker
- 1 dl HEINZ Eplecidereddik
- 1 ts hel pepper
Slik gjør du
- Del rødløken i tynne skiver.
- Kok opp vann, sukker og HEINZ Eplecidereddik i en liten kjele og la det koke til sukkeret har løst seg opp.
- Ha rødløken og pepperkornene over på et rent glass. Tilsett lake til det dekker rødløken helt. Skru på lokket og oppbevar i kjøleskapet. Syltet rødløk er holdbar i 2 uker i kjøleskap.