I samarbeid med Buongusto
pizza med buongusto topping og buongusto produkter
Tema Italiensk mat

Italienske kvalitetsprodukter fra Buongusto

Buongusto ble født i en italiensk pizzeria og tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter laget med nøye utvalgte ingredienser.

Historien til produktene fra Buongusto startet i en pizzeria i hjerte av Italia, der kokkene Franco og Giuseppe ønsket å utvikle produkter med et utvalg av autentisk italiensk mat. Hver ingrediens skulle være nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og best smak.

Alt du trenger til et festmåltid

Buongusto-produktene er laget for å kunne tilføre enhver rett den ekte italienske smaken. De kan serveres som de er som en deilig forrett, gi smak til en nydelig pastarett og ikke minst brukes som topping på pizza. Produktene er laget uten bruk av sulfitter og eddik, noe som gjør at de tåler høy varme godt og kan brukes i en skikkelig varm pizzaovn uten at det påvirker smaken.

Unik innpakning

Emballasjen til Buongusto-produktene er nøye utformet for å ivareta høyest mulig kvalitet og er samtidig enkel å håndtere. Franco og Giuseppe så behovet for en løsning som ville gi forbrukerne akkurat det de trenger, uten å sitte igjen med unødvendige rester. Resultatet er praktiske pakninger med 100 gram råvarer. I tillegg reduserte de oljemengden fra 20% til 5%, noe som utnytter hele pakken og minimerer avfall.

Buongusto-produktene finner du hos Obs, Mega og Meny.

Marinerte artisjokkhjerter

Buongusto Artisjokker

Kun de søte artisjokkhjertene er benyttet, kuttet i båter, smaksatt med solsikkeolje.

Grillet paprika

Buongusto Grillet Paprika

Rød og gul paprika, grillet og krydret med aromatiske urter i olje.

Semi-tørkede tomater

Buongusto semitørkede tomater

Myke tomater kuttet i båter, forsiktig stekt i ovnen og deretter marinert.

Soltørkede tomater

Buongusto soltørkede tomater

Soltørkede tomater som er smaksatt med aromatiske urter.