I samarbeid med Rummo
en åpen pose med pasta fra rummo
Tema Italiensk mat

Dette er hemmeligheten bak kvalitetspastaen fra Rummo

Rummo pasta har etablert seg som et foretrukket valg blant matelskere og profesjonelle kokker over hele verden, og står som et glimrende eksempel på hvordan kvalitet og tradisjon kan løfte en hverdagsingrediens.

Siden oppstarten i 1846 i Benevento, Italia, har Rummo-familien, gjennom seks generasjoner, viet seg til kunsten å lage pasta. Deres lidenskap og engasjement til gamle produksjonsmetoder har vært avgjørende for kvaliteten de er kjent for å levere.

Utvalgte ingredienser

En nøkkelfaktor i Rummo's suksess er deres nøye utvalg av råvarer. Med en streng kvalitetskontroll på hvilken hvete som benyttes til semulegrynet, sikrer Rummo at hver pasta har en optimal tekstur som er ideell for sausabsorpsjon. Deres tradisjonelle, langsomme maleprosess for semulegryn er avgjørende for å oppnå denne unike teksturen.

produkter fra rummo på en kjøkkenbenk

Du finner pasta fra Rummo hos Coop Obs og Oda

Langsom prosessering

Rummo's kjennetegn, "Lenta Lavorazione" eller "langsom prosessering", står i sentrum av produksjonsfilosofien. Denne metoden omfatter en forsiktig og tidsintensiv knekk- og tørkeprosess, som etterligner de tradisjonelle metodene. Dette gjør Rummo for å bevare pastaens ideelle konsistens og sørge for en feilfri "al dente"-kvalitet, selv om du kommer til skade for å overkoke pastaen.

Kvalitetskontroll

Rummo har et unikt kvalitetssikringssystem som tester pastaens "kokefasthet". Dette sikrer at hver eneste pakke med Rummo pasta lever opp til merkets høye standarder, noe som resulterer i et mer velsmakende måltid.

Med Rummo pasta kan du enkelt forvandle enkel hverdagsmat til et skikkelig godt måltid.