I samarbeid med

Lag din egen oliventapenade
Middag / Lunsj

Lag din egen oliventapenade

Oppskrift

Tapenade er en skikkelig smaksbombe av en olivenpuré som er overraskende enkelt å lage.

Tid


ca 10 minutter

Antall porsjoner


Dette trenger du


Sort oliventapenade

  • 100 g økologisk Kalamata oliven fra GAEA, uten sten
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss kapers (uten lake)
  • 1 ss pinjekjerner
  • 1 neve bladpersille
  • 1 ts Balsamicoeddik
  • 4 ss GAEA Extra virgin olivenolje
  • Salt og pepper
  • 100 g økologisk Kalamata oliven fra GAEA, uten sten
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss kapers (uten lake)
  • 1 ss pinjekjerner
  • 1 neve bladpersille
  • 1 ts Balsamicoeddik
  • 4 ss GAEA Extra virgin olivenolje
  • Salt og pepper
  • 100 g økologisk Kalamata oliven fra GAEA, uten sten
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss kapers (uten lake)
  • 1 ss pinjekjerner
  • 1 neve bladpersille
  • 1 ts Balsamicoeddik
  • 4 ss GAEA Extra virgin olivenolje
  • Salt og pepper
  • 100 g økologisk Kalamata oliven fra GAEA, uten sten
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss kapers (uten lake)
  • 1 ss pinjekjerner
  • 1 neve bladpersille
  • 1 ts Balsamicoeddik
  • 4 ss GAEA Extra virgin olivenolje
  • Salt og pepper

Grønn oliventapenade

  • 100 g økologiske grønne oliven fra GAEA, uten sten
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss kapers (uten lake)
  • 2 ss usaltede pistasjnøtter
  • 1 ts Balsamicoeddik
  • 1 ts sitronsaft
  • 4 ss GAEA Extra virgin olivenolje
  • Salt og pepper
  • 100 g økologiske grønne oliven fra GAEA, uten sten
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss kapers (uten lake)
  • 2 ss usaltede pistasjnøtter
  • 1 ts Balsamicoeddik
  • 1 ts sitronsaft
  • 4 ss GAEA Extra virgin olivenolje
  • Salt og pepper
  • 100 g økologiske grønne oliven fra GAEA, uten sten
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss kapers (uten lake)
  • 2 ss usaltede pistasjnøtter
  • 1 ts Balsamicoeddik
  • 1 ts sitronsaft
  • 4 ss GAEA Extra virgin olivenolje
  • Salt og pepper
  • 100 g økologiske grønne oliven fra GAEA, uten sten
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss kapers (uten lake)
  • 2 ss usaltede pistasjnøtter
  • 1 ts Balsamicoeddik
  • 1 ts sitronsaft
  • 4 ss GAEA Extra virgin olivenolje
  • Salt og pepper

Slik gjør du


Felles fremgangsmåte:

  1. Bland alle ingrediensene unntatt olivenolje, salt og pepper i en mikser til du har en grov masse.
  2. Rør inn olivenoljen og smak til med salt og pepper.
  3. Server og nyt!
GAEA økologiske Kalamataoliven uten stein kan brukes til hjemmelaget tapenade

GAEA økologiske Kalamataoliven uten stein kan brukes til hjemmelaget tapenade