I samarbeid med

Klassisk caesarsalat
Middag / Lunsj

Klassisk caesarsalat

Oppskrift

Det finnes mange variasjoner av caesarsalaten, så hva er egentlig en klassisk caesarsalat? Her har vi forsøkt å lage den slik de aller fleste kjenner til den.

Tid


30 minutter

Antall porsjoner


Dette trenger du


  • 300 g kyllingfilet
  • 1/2 pose Caj P. Chicken marinade
  • 120 g bacon
  • 1/2 stk romanosalat
  • 25 g Caj P. Caesar-dressing
  • 50 g cherrytomater
  • 25 g revet parmesan
  • 1/2 potte basilikum
  • 25 g krutonger
  • Salt og pepper
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 pose Caj P. Chicken marinade
  • 240 g bacon
  • 1 stk romanosalat
  • 50 g Caj P. Caesar-dressing
  • 100 g cherrytomater
  • 50 g revet parmesan
  • 1 potte basilikum
  • 50 g krutonger
  • Salt og pepper
  • kyllingfilet
  • Caj P. Chicken marinade
  • bacon
  • romanosalat
  • Caj P. Caesar-dressing
  • cherrytomater
  • revet parmesan
  • basilikum
  • krutonger
  • Salt og pepper
  • 1,2 kg kyllingfilet
  • 2 poser Caj P. Chicken marinade
  • 480 g bacon
  • 2 stk romanosalat
  • 100 g Caj P. Caesar-dressing
  • 200 g cherrytomater
  • 100 g revet parmesan
  • 2 potter basilikum
  • 100 g krutonger
  • Salt og pepper

Slik gjør du


  1. Mariner kyllingfilet med Caj P. Chicken marinade etter anvisning på pakningen.
  2. Kutt bacon i biter og stek. Sett til side.
  3. Del opp romanosalat i biter og vend inn Caj P. Caesar-dressing, cherrytomater og revet parmesan.
  4. Varm opp en stekepanne med litt olje på høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter på hver side. Senk til middels varme og sett på lokk.
  5. La kyllingen steke til den er helt gjennomstekt, 4-6 minutter, avhengig av tykkelsen på kyllingfileten. La kyllingen hvile 2-3 minutter etter steketid før du skjærer den opp i skiver.
  6. Anrett salaten på et serveringsfat og topp med frisk basilikum, skiver av kyllingfilet, bacon, revet parmesan, krutonger. Smak til med salt og pepper.
Caesarsalat slik de aller fleste kjenner til den!

Caesarsalat slik de aller fleste kjenner til den!